25
Jan

Voksensamling på Holmsbu hotell og spa 25-27. januar 2019

Holmsbu Spa

I januar kjører LFB fullt fokus på våre voksne medlemmer og ønsker herved å invitere dere til en helg på Holmsbu hotell og spa. Her skal vi hygge oss sammen, ha workshops og kanskje en fartsfull aktivitet! Det blir tid til å nyte spa-anlegget for de som ønsker det. Man søker ved å fylle ut søknadsskjema (link lenger nede), og sende det til irene@barnevernsbarna.no innen onsdag 19. desember.

LFB dekker billigste reisevei for deltagerne som får plass. Det blir felles buss fra Oslo Sentralstasjon.

Som alltid er alle våre samlinger totalt rusfrie.

Informasjon om voksensamling

Medlemmer i Landsforeningen for barnevernsbarn (LFB) er alle tidligere eller nåværende barnevernsbarn. Vi som har vært med en stund vet hvor godt det er å møte andre som har lignende erfaringer som oss selv.

LFB er stolte over å ikke ha en øvre aldersgrense, og vil nå sette fokus på våre voksne medlemmer. Vi inviterer derfor medlemmer som er over 23 år til voksensamling. Vi skal nyte en helg på Holmsbu hotell og spa, en time utenfor Oslo. Vi har 24 deltakerplasser, så vær rask med å søke! Når man får tilbud om plass og har akseptert denne er påmeldingen bindende.

Hvor og når skal det være?

Voksensamlingen finner sted fra fredag 25. januar til og med søndag 27. Januar 2019 på Holmsbu hotell og spa i Drammensfjorden.

Koster det noe?

Det er gratis å være med på voksensamlingen til LFB, og vi dekker billigste reisemåte tur – retur Oslo. Derfra er det satt opp felles buss. For at vi skal kunne gjøre det, er det viktig at du fyller ut hele søknadsskjemaet slik at vi har all informasjonen vi trenger.

Hva skal vi gjøre?

Vi legger opp til ulike aktiviteter i løpet av helgen, og kanskje får du prøve noe helt nytt? Voksensamlingen vil være en rolig helg med ulike workshops, muligheter for å nyte spaet eller de fine turområdene rundt hotellet. Det blir kanskje noen fartsfulle aktiviteter, og vi kommer til å bli bedre kjent med hverandre og spise god mat. Programmet for helgen vil de som får plass få tilsendt når samlingen nærmer seg.

Søknad

 • Send søknad om delta til oss i LFB innen fristen 19.12.2018
 • Søknad må være komplett, alt må fylles ut
 • Det må gis en begrunnelse for ønske om plass

Søknadsskjema finner du her.

Send inn:

 1. Fyll ut skjema og send til irene@barnevernsbarna.no
 2. Pr. post: Landsforeningen for barnevernsbarn, Stortorvet 10, 0155 OSLO

Hvis du gjør dette er det fint om du gir oss beskjed så vi ikke tar avgjørelser før vi har alle påmeldingene.

Praktisk informasjon

 • Det er 24 deltakerplasser på LFBs voksensamling. Utvelgelsen av hvem som får plass blir foretatt ut i fra en helhetsvurdering.
 • LFB har ansvaret for dere fra fredag 25.01.2019 når vi møter dere på oppmøtestedet, og til dere reiser hjem igjen søndag 27.01.2019.
 • LFBs samlinger og leirer er totalt rusfrie
 • Alle ansatte og frivillige har godkjent politiattest
 • Brudd på regler fører til hjemsendelse for egen regning

Krav til deg

 • Du må ha fylt 23 år
 • Du må være selvstendig nok til å reise på egenhånd, og kunne bo på rom sammen med andre deltagere
 • Du kan ikke ha et aktivt rusproblem
 • Hvis du bruker medisiner må du selv ta ansvar for å ta disse (vi kan hjelpe til med å minne om å ta medisiner dersom vi får beskjed om det på forhånd)
 • Du bør ha gyldige forsikringer
 • Du må være medlem i Landsforeningen for barnevernsbarn (er du ikke medlem kan du melde deg inn gratis her http://barnevernsbarna.no/blimedlem /)

Har du spørsmål kan du ta kontakt med oss på telefonnummer: 474 85 920 eller 404 33 962. Du kan også sende e-post til irene@barnevernsbarna.no

Vi ser frem til en avslappende, hyggelig og innholdsrik voksensamling, og håper vi ser akkurat deg på Holmsbu! Send inn en søknad da vel! ?