Sammen er vi sterke.. på facebook

Korona-viruset og alle smitteverntiltakene gjør at mange har en litt annerledes hverdag enn vanlig, og vi kjente at vi trenger et digitalt sted hvor vi bare kan være LFB-ere uten bekymringer. Vi har derfor oppretta en facebook-gruppe ment for deling av lettbent underholdning så man kan gå et sted og  bli litt glad – litt som en digital leir!

Så har du ideer til hva man kan gjøre hjemme for å aktivisere seg? Har du sett en gøyal dans på tiktok som alle bør lære seg, eller tips til nye godteri-blandinger man kan prøve? Da er dette stedet hvor du kan dele det! Alle ideer, bilder, filmer og memes og gifs er velkomne her, så lenge vi har som hovedmål at vi er greie med hverandre!

La oss ha det gøy i karantene og isolat, for det er mye gøy man kan gjøre digitalt <3

Vi har laget 5 regler for gruppen:

1: Alle er greie med hverandre. Syns du en post er teit er det helt greit, men ikke kommenter det.
2: Vær forsiktig med hvor mye du deler av privatlivet ditt. Det er helt lov til å ha det skikkelig vondt, men da håper vi du har noen snille voksne du kan snakke med.
3: Vilde og Kari er moderatorer, og vi kan slette poster og kommentarer hvis det er noe som går utenfor det gruppa skal være eller hvis man bryter reglene
4: Ikke gjør narr av andre, hverken de som er medlemmer i gruppa, eller folk utenfor. Dette er en snill gruppe.
5: Målet med gruppa er å spre det gode humør inn i alle koronabefengte kriker og kroker, så har du noe gøy på lager, ikke nøl med å poste!

Linken til facebook-siden er her: https://www.facebook.com/groups/159784108442595/?ref=bookmarks

Vi gleder oss til å bli inspirert og til å le med dere 🤩
Mange digitale klemmer!