Nye ansatte

Vi har gjort noen endringer i administrasjonen vår som vi synes det er viktig at dere vet om. Nå har vi nemlig endelig fire ansatte på kontoret vårt! Hils på de her:

Daglig leder: Caroline Myklebost
«Etter å ha vært hjemme i mammapermisjon en stund – i tillegg til at det har vært et veldig annerledes år med tanke på koronapandemien, gleder jeg meg veldig til å se alle de fine medlemmene våre igjen. Det er jo de vi jobber for!»

Rådgiver for organisasjon og politikk: Kari Hurum
«Det blir skikkelig gøy å jobbe med politikken i LFB framover. Vi har så kule engasjerte medlemmer, som kommer med masse gode innspill, og det er så gøy å være med på den prosessen!»

Koordinator for erfaringskonsulenter: Tuva Smedstad
«Jeg gleder meg til å bli kjent med medlemmene våre og til å samarbeide med erfaringskonsulentene!  Det blir spennende å holde kurs og jobbe med ulike oppdrag. Ikke minst gleder jeg meg til ha det gøy på samlinger og leir!»

Koordinator for erfaringskonsulenter: Jannicke Rosseland
«Jeg gleder meg til å komme i gang med mange spennende samarbeid med våre flinke erfaringskonsulenter, og samtidig finne nye gode løsninger på hvordan vi kan få rekruttert enda flere erfaringskonsulenter med på laget i tiden fremover.»

Hvis du vil kontakte oss kan du se detaljert kontaktinformasjon ved å trykke -HER-.