Landsmøte 2021

LFB skal arrangere landsmøte 2021, og vi vil ha med dine meninger! Derfor inviterer vi alle våre medlemmer til å delta på allmøtene våre. På allmøtene skal vi velge delegater til landsmøtet, bli kjent med andre medlemmer i regionen og diskutere politikk og meninger! 

Allmøtene er digitale i år. Det betyr at du kan delta på en av LFBs viktigste politiske prosesser fra din egen sofa! Det betyr også at du må være påmeldt innen en time før allmøtet starter, så vi rekker å sende deg linken til møtet 🙂

Vi skal ha ett allmøte i hver region. Under her er en liste over når det skal være i hver region, og hvis du klikker på linken får du mer informasjon om hva som skjer på allmøtene, hva en delegat er, og forhåpentligvis svar på andre spørsmål du måtte ha 😊

Region Øst: Fredag 5. mars fra 18.00-20.00

Region Sør: Mandag 8. mars fra 18.00-20.00

Region Vest: Tirsdag 9. mars fra 18.00-20.00

Region Nord: Torsdag 11. mars fra 18.00-20.00

Region Midt: Onsdag 17. mars fra 18.00-20.00

Hvis du er usikker på hvilken region du tilhører kan du sjekke det ved å trykke HER.

Vi i LFB håper vi ser akkurat deg på ett av allmøtene!

Forresten: hvis du, eller noen du vet om, kunne tenke seg å stille til valg for enten styret eller
kontrollkomiteen til LFB kan du sende en mail til May.Lisbeth.Smeby@frelsesarmeen.no innen 18. februar