Regionsamlinger 2021

Vi i Landsforeningen for barnevernsbarn skal i løpet av høsten avholde tre regionale samlinger. Disse skal vi avholde i Bergen, Oslo og Tromsø! Er du nysgjerrig på hva en regional samling er, og hvordan du kan bli med på å endre barnevernet? Da anbefaler vi deg å lese videre 🙂

Forresten: LFB følger myndighetens retningslinjer når det kommer til korona-viruset (Covid-19). Vi vil derfor være ekstra nøye på å følge de gjeldene reglene for smittevern til enhver tid. Det betyr også at dersom myndighetene strammer inn tiltakene for smittevern igjen, så kan samlingene bli avlyst.

Region Øst:
Oslo: 11. – 12. september 2021 (påmeldingsfrist 1. September)

Region Sør og Vest: 
Bergen 25. – 26. september (påmeldingsfrist 1. september)

Region Midt og Nord:
Tromsø 9. – 10. oktober 2021 (påmeldingsfrist 5. september)

Høstens samlinger er noe vi kaller «regionale samlinger», det vil si at man er på samlingen som er nærmest der man bor. Så, hvis du bor i Stavanger så hører du til region Vest – og skal derfor være med på samlingen i Bergen. Hvis du er usikker på hvilken samling som er nærmest deg, eller hvilken region du hører til, kan du enten trykke HER for å se en oversikt vi har laget. Eller du kan sende en mail til nivethiga@barnevernsbarna.no eller ringe/sende SMS til 950 15 175, så finner vi ut av det sammen. 

Siden det fortsatt er koronarestriksjoner i Norge (og verden) har vi det er et brgrenset antall plasser på hver samling. Det er også mulig at vi må gjøre samlingen om til en digital samling hvis myndighetene setter inn nye restriksjoner. Vi krysser selvfølgelig fingrene for at vi får møttes på ordentlig, selv om vi kanskje må holde litt avstand fra hverandre. Mer informasjon om dette, og helt konkret hvor vi skal være, vil vi sende ut til de som får plass på samlingen (etter at søknadsfristen har gått ut).

Vi kommer til å ha en blanding av kule aktiviteter, gode samtaler og masse digg mat! I tillegg skal vi ha regionråd på søndagen.

Men hva er egentlig et regionråd? 
I LFB synes vi det er skikkelig viktig at alle som er medlem får lov til å være med å si noe om hvordan barnevernet i Norge skal se ut. For å få til dette må vi lage samlingsplasser for oss, som gjør det mulig for oss å faktisk si vår mening. Det er nettopp dette som er hovedmålet til et regionråd: at LFBs medlemmer i regionene skal få si akkurat hva vi mener, sånn at vi i LFB kan jobbe for at barnevernet blir slik medlemmene ønsker at det skal være. Du kan lese mer om regionråd HER, eller sende en mail til Nivethiga 🙂

Vil du være med? Da bruker du skjemaet nederst på denne siden for å melde deg på! Du må være fylt 15 år for å være med, og utenom den aldersgrensen kan du være så gammel du vil! Ikke minst er hele samlingen helt gratis, det betyr at LFB dekker både der vi skal bo, mat og reisen din.

Alle LFBs samlinger er helt rusfrie, og det vil si at vi sender deg hjem umiddelbart hvis vi finner ut at du ruser deg eller drikker alkohol på våre samlinger.

Hvis du kun vil være med på søndagen, altså på regionrådet, så ta kontakt med Nivethiga på enten nivethiga@barnevernsbarna.no eller 950 15 175, så fikser vi det.

VI SLITER LITT MED SKJEMAENE PÅ NETTSIDEN, OG DET ER DERFOR VELDIG VIKTIG AT DU DOBBELTSJEKKER AT DU HAR SØKT OM Å FÅ VÆRE MED PÅ SAMLING. 
Vi kommer til å sende ut mail til alle som har søkt iløpet av tre dager etter at du sendt søknaden. Hvis du ikke får mail av oss innen tre dager er det stor 
sannsynlighet for at søknaden din IKKE har kommet frem til oss. Da er det veldig viktig at du sender en mail til nivethiga@barnevernsbarna.no så vi får fikset det sammen. 
DET ER DITT ANSVAR Å PASSE PÅ AT DU FÅR BEKREFTELSESMAILEN

Vi i LFB håper vi ser akkurat DEG på en av samlingene i høst 🙂

PÅMELDINGEN ER AVSLUTTET